Про стоматологічний туризм

Про стоматологічний туризм

Одним з нових та популярних напрямків сучасного туризму стали тематичні подорожі. І топові позиції займає цікавий і корисний стоматологічний туризм. Адже у країнах Західної Європи та Америки профілактика та лікування зубів коштують у десятки разів дорожче, ніж в Україні. При тому, що наші клініки за рівнем якості та сервісу  не відрізняються від закордонних. Серед переліку послуг стоматології Яремчуків  також значиться стоматологічний туризм. У нас створено максимально комфортні умови для прийняття пацієнтів з інших країн. Клініка оснащена сучасним обладнанням, що відповідає світовим стандартам, а колосальний досвід та знання наших лікарів дозволяють допомагати та лікувати наших гостей зза кордону.

Поєднуйте приємне та корисне

Серед всіх переваг цього туристичного напрямку головною стала унікальна можливість поєднати відпочинок у мальовничому та колоритному куточку України з лікуванням зубів за доступними цінами. Адже незважаючи на європейський рівень послуг,  вартість процедур у нашій стоматології залишається українською. Тож у будь-якого стоматологічного туриста з’являється можливість заощадити. Окрім доступного лікування турист отримує можливість познайомитися з нашою країною, її багатою історією, неперевершеною природою та особливою культурою. Через це саме стоматологічний туризм як форму відпочинку все частіше обирають гості нашої країни, особливо ті, що приїжджають з близького зарубіжжя.

Як це працює

Якщо Ви прийняли рішення стати стоматологічним туристом, але остерігаєтесь невідомого, то Вам саме до нас! Ми надаємо гарантії на всі види послуг, консультуємо з будь-яких питань та знаходимо індивідуальний підхід до кожного пацієнта.

Ми завжди раді допомогти туристам, які вирішили пройти стоматологічні процедури саме у нас, адже у нашій клініці створено всі умови для прийому пацієнтів з інших країн. Щоб отримати послуги у стоматології Яремчуків, іноземцям потрібно:

  1. Обрати тур  до клініки Яремчуків;
  1. Отримати документи – ми надаємо повний пакет необхідної документації для візиту до нашої країни та, зокрема, до нашої клініки.
  2. Прибути до м. Комарно – у запланований час приїхати до нашого неповторного краю.
  3. Отримати необхідні стоматологічні послуги – виконати основну мету подорожі і відвідати лікарів.
  4. Відпочити – за бажанням відвідати будь-які з обраних пам’яток природи, культури, історії.

Стоматологічний тур до клініки Яремчуків

Географічно стоматологічна клініка Яремчуків розташована у м. Комарно, Львівської області. Таке місцезнаходження є головною перевагою, адже максимальна близькість до кордону з Польщею (всього 70 км) дає можливість туристам не витрачати зайвий час на дорогу. При цьому Львівська область – один з найбільш мальовничих куточків України, де кожен знайде для себе місця, які б хотілося відвідати.

Сам механізм туру максимально спрощено. В’їзд до України для мешканців країн СНД, Євросоюзу, Канади, США та деяких інших держав не потребує відкриття візи. Дістатися до м. Комарно можна декількома маршрутами на автобусі чи власному авто. Для нас не існує мовного бар’єру. При необхідності спілкування ведеться англійською (польською) мовою, або за допомогою електронного перекладача. При цьому ви отримуєте:

  • повний спектр стоматологічних послуг;
  • високий рівень якості;
  • економію коштів;
  • особливе ставлення.

            Ми завжди раді допомогти гостям нашої країни і чекаємо на Вас!